Höstrea – spara upp till 25% – Klicka här

🇩🇰 Dansk design  🇩🇰 Dansk producerad 🛒 Fri frakt till paketutlämningsställe vid köp över 1995 kr. 📦 Leverans inom 2-4 arbetsdagar 🧑‍💼 Personlig kundeservice

100% sikker betaling Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers Prisgaranti 100% ægte vare 12.000+ glade kunder 100% sikker betaling Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers Prisgaranti 100% ægte vare 12.000+ glade kunder 100% sikker betaling Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers Prisgaranti 100% ægte vare 12.000+ glade kunder 100% sikker betaling Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers Prisgaranti 100% ægte vare 12.000+ glade kunder

Skohylla Nohr, mellan 3 stk (72 cm)

Vår skohylla är den ultimata lösningen för effektiv skoförvaring. Vår skohylla är skapad med både stil och funktion i åtanke, och den kan enkelt rymma upp till två par vuxenskor eller hela tre par barnskor. Du har möjlighet att kombinera flera av våra skohyllor, vilket ger dig friheten att anpassa skoförvaringen efter dina behov och din entrés storlek. Detta gör det enkelt att utöka din skohylla till en skoställning som kan rymma ännu fler skor, samtidigt som den behåller ordning och stil. Med en Noovall skohylla kan du organisera dina skor på ett överskådligt sätt och säga adjö till röra på golvet. Skohyllan bidrar inte bara till en prydlig entré, utan gör också städningen enklare och mer bekväm. Våra produkter är tillverkade i de bästa materialen för att säkerställa deras hållbarhet och funktionalitet. Vi kompromissar aldrig med kvaliteten, och våra skohyllor är byggda för att hålla i många år.

⚪️ Organisera dina skor
⚪️ Ta bort röra från golvet
⚪️ Städning blir enklare
⚪️ 72x15x16 cm
⚪️ Material: Pulverlackerat stål

Du kan välja mellan tre färger: klassisk svart, tidlös vit eller elegant mässingsfärgad. Oavsett om du kallar det en skohållare, skoställning eller skohylla, är Noovall den ultimata lösningen för att hålla dina skor ordnade samtidigt som du tillför stil och funktionalitet till din entré. Gör dina skor till en del av inredningen med Noovall. Oavsett om du har en modern, minimalistisk stil eller föredrar ett mer klassiskt utseende, kommer vår skohylla att komplettera din entré och bidra till en sammanhängande estetik.

Det ursprungliga priset var: kr2.160 – kr2.340.Det nuvarande priset är: kr1.922 – kr2.083.

Skohylla Nohr, mellan (72 cm) × 3

Skohylla Nohr, mellan (72 cm)

Ytterligare information

Väggmonterad Skohylla tillverkad av svenskt kvalitetsstål och därefter pulverlackerad, vilket ger en hållbar yta med en vacker finish. Skruvar och råpluggar för olika typer av väggar ingår.

Noovalls bästsäljare – skohållaren, hänger redan i hundratals danska hem och har bara fått lovord på vägen. Många av våra kunder rapporterar att förvaringen av skor i den hektiska vardagen har blivit betydligt enklare, eftersom skorna nu är lättåtkomliga, både när de behöver användas och när de ska ställas tillbaka på plats. Dessutom blir städningen en barnlek, eftersom golvet nu är fritt från skor.

 

🎥 Om du vill se videor med skohållaren, har vi skapat flera som finns på vår Instagram-profil: noovall_danishdesign.

Höjd:

16cm

Längd:

72cm

Dybde:

15cm

Relaterade varor

Varukorg
Rulla till toppen